dimarts, 11 de desembre de 2012

WERT-GONYA!!!


DOS DOCUMENTS IMPORTANTS A REDÓS DE L'ÚLTIMA CREUADA EDUCATIVA DES DE LA DRETA MÉS SALVATGE, PER SALVAR QUI NO VOL SER SALVAT.


“Carta abierta al ministro Ignacio Wert”. No us perdeu la carta ni els comentaris, sobre tot els del guardia civil, Carlos Iglesias i la replica de Parachute Mind, però també tots els altres, que n’hi ha de boníssims. Un tractat, fresc i en directe, de la realitat catalana.
L'EDUCACIÓ A FINLÀNDIA (i IV)

Programa de TV3 Singulars 05/12/2012

Xavier Melgarejo: millorar l'educació per millorar la societatSegons aquest psicòleg i doctor en Pedagogia, l'esborrany de llei de reforma educativa proposat pel ministre Wert és una bestiesa, un atemptat contra la identitat de Catalunya i un desig de recentralitzar tot el procés educatiu a Espanya. Xavier Melgarejo, expert en el sistema educatiu de Finlàndia, ens diu que l'estat espanyol té una concepció de model educatiu que no és moderna ni és europea. No s'ha apostat mai per l'educació.A Espanya, els canvis constants de model educatiu acaben trencant el sistema, que s'aguanta gràcies a la feina dels mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada