dimecres, 18 de febrer del 2015

FEINA D'OFICINA

La tenim idolatrada. En el fons és a allò a que aspira bona part de la gent. Una bona feina de despatx d'oficina sense gaires esforços, movent papers amunt i avall i a cobert i climatitzat tot el dia. I la traslladem a tot allò que ens envolta. A l'escola idolatrem aquesta feina i per això pretenem que tots els alumnes s'hi dediquin i es vagin entrenant per entrar a formar part de l'elit. Fitxes i mes fitxes, deures i més deures, feines repetitives i avorrides, àlbums de fitxes arxivats per assignatura, data, tipus,...
I ara també a les nostres pròpies llars, gràcies a la tecnologia, ens veiem abocats a enviar, rebre i respondre missatges de la feina també a les hores particulars, no laborables. A buscar informació per la feina, a fer documents, a imprimir-los. Però ja ens sembla bé, perquè és feina d'oficina i això no carrega, és una delícia. 
Els pobres nens i nenes, sovint, no pensen el mateix i només veuen el seu temps malgastat pels adults propers en una feina feixuga i avorrida que només podria interessar al mateix diable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada